۲۶ اسفند ۹۸: تاکید مجلس برای تبدیل وضعیت نیروهای خط مقدم مقابله با کرونا
سیدحمایت میرزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در مورد نامه رئیس کمیسیون آموزش مجلس به نمکی، وزیر بهداشت و انصاری، رئیس سازمان اداری و استخدامی مبنی بر تغییر وضعیت استخدام پرستاران و پرسنل شاغل در کادر خدماتی و درمانی بیمارستانها، گفت:
موضوع تبدیل وضعیت تنها مختص حوزه بهداشت و درمان کشور نیست اما در شرایط فعلی که مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند در اولویت قرار دارند.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه نامه رئیس کمیسیون آموزش مجلس در مورد تبدیل وضعیت کادر درمانی و خدماتی به معنای فراموشی سایر نیروها نیست، افزود:
پرستاران و کادر درمانی و خدماتی برای مقابله با کرونا از جان خود مایه گذاشتند بنابراین می طلبد مسئولان هم باید با حمایت اقتصادی تلاشهای آنها را جبران و نسبت به تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی، قرادادی و خرید خدمت اقدام کنند.
وی ادامه داد: همه باید از این درخواست استقبال و حمایت کنیم و دستگاههای ذیربط در اسرع وقت نیروها را تبدیل وضعیت و معوقات آنها را پرداخت کنند.
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: جای سوال دارد اگر وزارت بهداشت نیاز به استخدام پرستاران ندارد چرا بکارگیری کرده و اگر نیاز دارد چرا با تبدیل وضعیت در آنها ایجاد انگیزه نمیکند؟
حمایت از نیروی انسانی از اجرای هر پروژه ای واجب تر است
این نماینده مردم در مجلس دهم، افزود: اینکه دولت با مشکلات اقتصادی مواجه است بر هیچ کس پوشیده نیست اما نیروی انسانی بزرگترین سرمایه کشور محسوب میشود و حمایت از آنها از اجرای هر پروژهای واجبتر است.
میرزاده با انتقاد از کمبود پرستار در کشور، گفت: متاسفانه تعداد پرستاران متناسب با تختهای بیمارستانی نیست و این قشر به دلیل کمبود پرستار مجبور به انجام شیفتهای اجباری هستند
و در واقع یک نفر کار چند نفر را انجام میدهد بنابراین در شرایط فعلی که مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند نیاز است تبدیل وضعیت آنها در دستور کار قرار گیرد و این مهم نباید مورد غفلت قرار گیرد.
کانال تلگرامی همکارجو |
منبع: خبرگزاری خانه ملت
لینکهای مفید مرتبط:
مشاهده صفحه اخبار استخدام پرستاران |
مشاهده صفحه اخبار استخدام پرستاران سال ۹۷ |
مشاهده اخبار استخدام وزارت بهداشت |
مشاهده اخبار استخدام دانشگاههای علوم پزشکی |
مشاهده اخبار استخدام سازمان تامین اجتماعی |
مشاهده اخبار استخدام سازمان اورژانس |
مشاهده اخبار استخدام سازمان بهزیستی |
مشاهده اخبار استخدام سازمان هلال احمر |
مشاهده اخبار استخدام سازمان دامپزشکی |
کانال تلگرامی همکارجو |
۲۶ اسفند ۹۸: لزوم تسریع در پرداخت مطالبات معوق کادر درمان
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خواستار تسریع در پرداخت مطالبات معوق پزشکان، کادر درمان، پرستاران و نیروهای خدماتی شد.
سید مهدی مقدسی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ویروس کرونا تقریبا به صورت جهانی شایع شده و بیش از ۱۵۰ کشور با این ویروس درگیر کرده است، افزود:
ایران بعد از چین و ایتالیا بیشترین آمار مبتلایان و فوتی ها را داشته است و قاعدتا باید از ابتدا اقدامات پیشگیرانه و درمانی به صورت گسترده ای صورت می پذیرفت و سایر بخش ها در کنار کادر درمان با عزم ملی برای مبارزه با ویروس وارد عمل شدند.
وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع این بیماری در کشور و استان مرکزی، دستگاه های اجرایی، نیروهای مردمی تلاشی شبانه روزی را آغاز کردند تا سیر نزولی بیماری را شاهد باشیم، گفت:
اولویت اول همه ما باید حفظ جان یکایک مردم باشد و اقدامات قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی در مبارزه با کرونا قابل تقدیر است. امیدواریم با همکاری همه مردم و مسئولین شاهد روند نزولی این بیماری در روزهای آتی و در ایام نوروز باشیم.
مقدسی با تاکید بر اینکه حضور در منازل و رعایت بهداشت فردی بهترین راهکار کاهش تعداد مبتلایان خواهد بود، اظهار کرد: مسلما در کنار ماندن در خانه باید اقداماتی از جانب مسئولین صورت گیرد.
در همین راستا مذاکراتی پیاپی با مسئولین کشوری و استانی و حوزه انتخابیه اراک، خنداب و کمیجان صورت گرفت و خوشبختانه مسئولین با مشارکت مردم و زیر نظر قرارگاه پدافند زیستی استان و ستاد ملی مبارزه با بیماری ویروس کرونا حتی در دورترین روستاها و مراکز بخش ها و شهرها اقدامات خوبی را انجام داده اند.
وی تصریح کرد: با وجود تلاش های شبانه روزی، اما مجاورت استان مرکزی با استان قم آسیب های جدی و همه جانبه را از بابت ویروس کووید ۱۹ به همراه داشته است،
بر این اساس تامین اقلام اساسی مورد نیاز بویژه تجهیزات و لوازم برای مقابله با ویروس کرونا ضروری است که این مهم در جلساتی با وزیر بهداشت و دیگر مسئولان استانی و کشوری برگزار و بر پیگیری این مهم تاکید شده است.
مقدسی تاکید کرد: در راستای تامین اعتبار برای پراخت تفاوت افزایش حقوق کادر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی که قبلا احکام آن زده شده بود، پیگیری هایی صورت گرفته است و مکاتباتی با وزیر بهداشت،
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور و وزیر اقتصاد انجام شده است تا در پرداخت مطالبات معوق پزشکان، کادر درمان، پرستاران و نیروهای خدماتی که در این روزهای سخت در خط مقدم حضور دارند، تسریع شود.
منبع: خبرگزاری ایسنا
۲۶ اسفند ۹۸: درخواست مجلس برای تغییر وضعیت استخدام پرستاران و کادر خدماتی و درمانی
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در نامه به وزیر بهداشت و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خواستار تغییر وضعیت استخدام پرستاران و پرسنل شاغل در کادر خدماتی و درمانی بیمارستانها شد.
به گزارش ایسنا متن نامه محمد مهدی زاهدی به سعید نمکی وزیر بهداشت و درمان که در اختیار ایسنا قرار داده، به شرح زیر است:
«جناب آقای دکتر نمکی
وزیر محترم بهداشت و درمان و آموزش پزشکی
احتراما ضمن تشکر از حضور جنابعالی و همکاران محترم و سخت کوشتان در عرصه سلامت و خط مقدم مبارزه با پاندمی ویروس کرونا و آرزوی صحت و سلامتی برای مدافعان سلامت، همانگونه که مستحضرید
تعداد زیادی از پرستاران و سایر پرسنل شاغل در کادر خدماتی و درمانی به صورت شرکتی، قراردادی، خرید خدمت و قرارداد کار معین در حال خدمت در بیمارستان ها یا مراکز درمانی کشور به صورت ایثارگرانه می باشند،
لذا خواهشمند است دستور فرمایید با اولویت نسبت به تغییر وضعیت استخدامی این گروه به پیمانی و رسمی اقدام لازم صورت پذیرد تا این سربازان خط مقدم جبهه سلامت با انگیزه مضاعف و به صورت خستگی ناپذیر به ارائه خدمت ادامه دهند.»
رونوشت این نامه به جمشید انصاری معاون رییس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشورداده شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا
۲۵ اسفند ۹۸: صدور مجوز استخدام پرستاران با جذب ۱۰ هزار نیرو در وزارت بهداشت
نوبخت همچنین خبر داد: مجوز استخدام ۱۰ هزار نیرو داده شده و امکان استخدام این تعداد وجود دارد و ما پشتیبانی مالی لازم را انجام خواهیم داد. رئیس جمهور دستور دادند هر میزان کمک مالی که برای استخدام این تعداد پرستار نیاز است از طرف ما به وزارت بهداشت پرداخت شود.
وی درمورد کمبود اقلام بهداشتی مثل ماسک و ژل گفت: مشکل در میزان تولید است. مقداری زمان نیاز است تا عرضه در بازار طبیعی شود.
نوبخت گفت: صنعت پوشاک ما صنعتی نو و قوی است و خطوط تولید را تغییر دادند و قرار شد روزی ۱۰۰ هزار دست لباس بدوزند. در مورد ماسک هم امیدواریم بتوانیم مقدار تولید را افزایش دهیم تا مشکلاتی که در توزیع وجود دارد برطرف شود. که البته اقداماتی در این زمینه در دست انجام است.
منبع: خبرگزاری مهر
۲۵ اسفند ۹۸: ابلاغ مصوبات جدید در رابطه با پرستاران به دانشگاههای علوم پزشکی کشور
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، مریم حضرتی، معاون پرستاری وزیر بهداشت سه مصوبه را به دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی جهت اجرا ابلاغ کرد.
وی گفت: با توجه به ضرورت پیشگیری از انتقال عفونت و قطع زنجیره مذکور، مصوبه اول مربوط به ایجاد امکان قرنطینه و اقامت پرستاران متقاضی در مکان مناسب است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت افزود: با توجه به شیفتهای غیر متعارف برای پرستاران و همچنین خستگی مفرط ناشی از کار با بیماران مبتلا در بیمارستانهای ریفرال، باید میان وعدهای مناسب در ساعات متناسب با شیفت کاری پرستاران در نظر گرفته شود.
حضرتی ادامه داد: مصوبه سوم مربوط به انجام انواع نمونه برداری میشود و با توجه به اینکه انواع نمونه برداری، بخشی از شرح وظایف کارشناسان آزمایشگاه است، در شرایط فعلی و به منظور کاهش مصرف تجهیزات حفاظت فردی و افزایش دقت کار، نمونه برداری صرفاً در ساعت مشخصی از روز و توسط یک کارشناس مجرب آزمایشگاه انجام پذیرد.
منبع: خبرگزاری فارس
۲۴ اسفند ۹۸: انعقاد قرارداد های خریدخدمتی با پرستاران
«مریم حضرتی» معاون مراقبتهای پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در ارتباط با بکارگیری پرستارانی که ۸ یا ۹ سال پیش از این موعد، به هر دلیلی از کار کنارگیری کردهاند یا برکنار شدهاند، گفت:
پرستارانی که به دلیل شرایط خاص از کار کنارگیری کرده باشند، میتوانند به مرکز درمانی سابق خود مراجعه کنند تا بصورت شرکتی و خرید خدمت بکار گرفته شوند.
وی افزود: البته مشروط بر اینکه، افراد مشکل قانونی مثل مشکلات اخلاقی در هنگام خروج از کار نداشته باشند.
وی در رابطه با پرستارانی که سابق براین استخدام رسمی مراکز درمانی بودند، گفت: اگر این پرستاران نیز مشکل قانونی یا اخلاقی در هنگام کنارگیری از شغل نداشته باشند، میتوانند به راحتی با مراجعه به مراکز درمانی و بصورت شرکتی و خرید خدمت استخدام شوند.
کانال تلگرامی همکارجو |
منبع: خبرگزاری ایلنا
۲۳ اسفند ۹۸: اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان به پرستاران بابت سختی کار
طبق اعلام وزارت اقتصاد ۱۵ میلیارد تومان در وجه اورژانس کشور و ۲۰۰ میلیارد تومان هم از محل منابع هدفمندی یارانهها بابت سختی کار پرستاران در وجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واریز شد.
به گزارش رکنا، به نقل از وزارت اقتصاد و امور دارایی، بنا به کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با ویروس کرونای این وزارت خانه، مبلغ ۵۶۰ میلیارد تومان توسط معاونت نظارت مالی و خزانه داری کل کشور وزارت اقتصاد برای تأمین مالی بیمه سلامت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هفته جاری پرداخت شده است.
همچنین کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با ویروس کرونای وزارت امور اقتصادی و دارایی از واریز مبلغ ۷۰ میلیارد تومان در هفته جاری از سوی معاونت نظارت مالی و خزانه داری کل کشور وزارت اقتصاد بابت خرید دارو در وجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.
بنا به این گزارش همچنین مبلغ یک هزار میلیارد تومان بابت یک درصد طرح سلامت در وجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بابت دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور پرداخت شده است.
همچنین بنا بر اعلام کمیته مذکور، با هماهنگی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، صنعت بیمه کشور در روزهای آتی معادل ۴۵۰ میلیارد تومان برای رفع مشکل نقدینگی و مقابله با ویروس کرونا به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پرداخت خواهد کرد.
منبع: خبرگزاری رکنا
۲۴ اسفند ۹۸: کمبود کار درمانی در استان گیلان
نماینده بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی گفت: کشور با کمبود بیش از ۱۲۰ هزار پرستار روبهرو است و گیلان نیز بهعنوان یکی از استانهای آلوده در این حوزه مشکل دارد و سازمان استخدام کشوری باید برای جذب نیروهای جدید اقدام فوری انجام دهد.
حسن خستهبند در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، از خستگی کادر پرستاری و پزشکان در بیمارستانهای گیلان بهعلت فعالیت بیوقفه و چند هفتهای این نیروها جهت درمان بیماران کرونایی سخن گفت و اظهار داشت: طبق آمارها ما با کمبود بیش از ۱۲۰ هزار نفری پرستار در کشور روبهرو هستیم که باید برای این مشکل راهی اندیشیده شود.
نماینده بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی اقدام فوری سازمان استخدام کشوری برای استخدام پرستاران و رفع کمبود کادر بهداشت و درمان کشور در این بخش را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: گیلان بهعنوان یکی از کانونهای شیوع کرونا در کشور محسوب میشود و یکی از بهترین راهها برای کمک به این استان تقویت کادر بهداشت و درمان است.
خستهبند با بیان اینکه به علت فشردگی و سختی کار بسیار زیاد کادر درمانی گیلان با فشارهای روحی و جسمی عدیدهای روبهرو است لزوم شیفتی کردن نیروها جهت خدماتدهی به بیماران را ضروری خواند و تصریح کرد:
از وزارت بهداشت هم انتظار داریم از استانهایی که مشکل کمتری در بحث کرونا دارند نیروی پرستار و پزشک به گیلان اعزام کند.
وی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات گسترده پزشکان و پرستاران برای کمک به بیماران کرونایی، تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه این نیروهای ایثارگر شهید خدمت محسوب میشوند را مورد توجه قرار داد و گفت:
برای قطع چرخه انتقال ویروس کرونا در کشور بهویژه در گیلان باید از ترددهای غیرضروری و مسافراتها جلوگیری بهعمل آید.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر در روزهای آینده پیشگیری جدی نداشته باشیم شاهد ورود خیل عظیمی از مسافران به گیلان و بدتر شدن اوضاع بحرانی استان خواهیم بود ابراز داشت:
باید در این مسیر از تمام ظرفیتها و راهها استفاده و با اقدامات جدیتر از ترددهای غیرضروری در گیلان و شهرستانهای آن جلوگیری کرد.
نماینده بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی اقدامات اخیری که در استان گیلان برای مقابله با اپیدمی ویروس کرونا انجام شده است را خوب توصیف کرد و با اشاره به اینکه این روند باید با قدرت و قوت بیشتری ادامه پیدا کند اظهار داشت:
جبران بخشی از کمبود ماسک، الکل و مواد ضدعفونی کننده در گیلان از اقدامات مطلوبی است که تاکنون محقق شده است.
منبع: خبرگزاری تسنیم
۲۳ اسفند ۹۸: صدور مجوز بکارگیری دائم سه هزار نیروی پرستار
وزیر بهداشت ودرمان گفت: برای مقابله با بیماری کرونا مجوز بکارگیری دائم سه هزار نیروی پرستار جدید داده میشود که این افراد برحسب ضرورت به استانها تزریق خواهندشد.
دکتر سعید نمکی شامگاه جمعه درنشست ویدئو کنفرانسی با استانداران و روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور افزود: همچنین دراین مقطع کنونی حساس استفاده از نیروهای بازنشسته برای جنگ با کرونا مشکلی ندارد.
وی بیان داشت: به پیشنهادهای استانداران و روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور مجوز داده میشود.
رییس ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا اظهارداشت: جهت تولید ماسکهای پارچهای، روسای دانشگاهها و معاون غذا و دارو می توانند با صدور مجوز یک روزه به شرط رعایت استانداردهای بهداشتی اقدام نمایند.
نمکی در پایان این نشست از تلاشها و همکاری های درخصوص اقدام های انجام شده برای مدیریت بیماری کرونا و مجموعه ستاد مدیریت بیماری کرونا در هرمزگان قدردانی کرد.
استاندار هرمزگان نیز در این نشست وئدیوکنفراسی آخرین وضعیت آمادگی و اقدام های استان در راستای مقابله با ویروس کرونا در استان را ارائه کرد.
فریدون همتی همچنین به میزان آمادگی بیمارستانها و تعداد تخت های آماده به خدمت برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا اشاره کرد.
وی بیان داشت: جهت تامین کالاهای بهداشتی و وسایل حفاظت فردی در بیمارستانها و سایر اقلام مورد نیاز میتوان از طریق ظرفیت مرزی و بنادر هرمزگان اقدام کرد و در صورت اعلام نیاز وزارت بهداشت امکان تامین برخی از اقلام از این طریق وجود دارد.
ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از یکصد کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
طبق آمارها تا روز ۲۳ اسفندماه ، ۸۳ نفر در استان هرمزگان مبتلا به ویروس کرونا شدند اند.
با ثبت ۴ مورد جدید کرونا مثبت در استان هرمزگان شمار مبتلایان به کرونا در این استان به ۸۳ نفر رسید.
منبع: خبرگزاری ایرنا
۲۲ اسفند ۹۸: شروع به کار ۵۰۰۰ پرستار پذیرفته شده آزمون استخدامی دی ماه ۹۸ از هفته آینده
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر مریم حضرتی، در جلسه ویدئو کنفرانس اعضای شورای هماهنگی پرستاری کشور، ضمن قدردانی از موافقت محبتآمیز رهبرمعظم انقلاب مبنی بر شهید خدمت خواندن جانباختگان کادر پزشکی، پرستاری، بهداشتی و خدماتی در خدمترسانی به بیماران مبتلا به ویروس کرونا، اظهار کرد:
پرستاران و کادر درمانی کشور این روزها خالصانه در دفاع از سلامت مردم جانفشانی می کنند و در این مسیر تعدادی از عزیزان پرستار و پزشک و سایر گروههای درمانی جان خود را فدا کرده و به فیض شهادت نایل آمدهاند که برای جامعه بهداشت و درمان کشور مایه افتخار است.
حضرتی به مشکلات کمبود پرستار در کشور اشاره و تصریح کرد: این مشکل در شرایط فعلی که در بحران کرونا هستیم، دوچندان شده و فشار کار پرستاران در مراکز درمانی دو برابر شده و ما قدردان این عزیزان هستیم. لذا برای جبران کمبود پرستار از راهها و شیوههای مختلف در تلاش هستیم.
معاون پرستاری وزارت بهداشت استخدام پرستاران قراردادی، تمدید طرح و استفاده از ظرفیت پرستاران داوطلب را از اقدامات انجام شده برای رفع کمبود پرستار برشمرد و خاطرنشان کرد:
از هفته آینده ۵۰۰۰ پرستار پذیرفته شده در آزمون استخدامی دی ماه ۱۳۹۸ بدون طی مراحل اداری آغاز به کار خواهند کرد؛
همچنین، بیش از چهار هزار نفر نیز در سامانه داوطلبان کمک به مقابله با کرونا در سایت معاونت پرستاری ثبت نام و اعلام آمادگی کردهاند که استفاده از ظرفیت این افراد نیز بنا به نیاز در گروههای مختلف در مراکز درمانی انجام خواهد شد.
حضرتی از استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در آموزش و مشاوره به مردم در سامانه ۴۰۳۰ خبر داد و یادآور شد:
نامهای به معاونت آموزشی وزارت بهداشت جهت ارائه امتیازاتی به اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارسال شده و این امتیازات به افرادی داده میشود که در مراکز ریفرال کروناویروس فعالیت کنند.
ایجاد مراکز مراقبت پرستاری پس از ترخیص بیماران کرونا در کشور
حضرتی با اشاره به ایجاد مراکز مراقبت پرستاری پس از ترخیص بیماران کرونا در کشور، تصریح کرد:
این مراکز، با هدف آموزش خودمراقبتی و ارتقای آگاهی در خصوص بیماران بهبود یافته بیماریهای حاد تنفسی، با حضور پرستاران متخصص و با تجربه راه اندازی میشود که در برخی دانشگاهها این مراکز دایر شده و طی روزهای آینده نیز در سایر دانشگاهها فعال خواهد شد.
گفتنی است، در این جلسه، شورای هماهنگی پرستاری دانشگاهها و دانشکدههای پرستاری، مشکلات و پیشنهادات خود را مطرح و تجربیات خود را در مقابله با کرونا ویروس به اشتراک گذاشتند.
منبع: خبرگزاری تسنیم
۲۰ اسفند ۹۸: پرداخت حق نوار مرزی پرسنل بهداشت و درمان تا پایان اسفند
نماینده مردم هرمزگان در مجلس گفت: حق نوار مرزی پرسنل بهداشت و درمان هرمزگان تا پایان اسفند پرداخت میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، حسین هاشمی تختی در جلسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس که با حضور وزیر بهداشت و رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: در این جلسه مقرر گردید مسافرتها علاوه بر مقصد از مبدا هم جلوگیری گردد.
وی خاطرنشان کرد: این نشست پیرامون کرونا و وضعیت کلی آن تشکیل شد و مقرر گردید با بررسیهای لازم برای پزشکان و پرستاران به عنوان قشری که در خط مقدم جبهه سلامت هستند، شرایط و مزایای مناسبی با هدف قدردانی، تشویق و احقاق حقوق این عزیزان توسط وزارتخانه مربوطه فراهم شود.
هاشمی تختی ادامه داد: همچنین در حاشیه این جلسه پیرامون درخواستی که سازمان نظام پرستاری هرمزگان مبنی بر برقراری حق و حقوق نوار مرزی دست اندرکاران و پرسنل بهداشت و درمان استان خطاب به اینجانب نوشته شده بود،
با وزیر محترم صحبت و رایزنی شد که مقرر گردید، دکتر نمکی در این راستا با هدف پرداخت این حق و حقوق دستورات لازم را صادر کند.
وی تصریح کرد: طبق قولی که از وزیر بهداشت گرفتیم پرسنل بهداشت و درمان استان، تا قبل از عید امسال از این حق خود بهره مند خواهند شد.
منبع: خبرگزاری مهر
۱۹ اسفند ۹۸: درخواست مجلس برای صدور مجوز استخدامی پرستاران
یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید بر لزوم ممنوعیت تردد مردم در خیابانها را به عنوان یکی از موضوعات مطرح شده در جلسه فوقالعاده کمیسیون بهداشت با وزیر بهداشت عنوان کرد و گفت: در این جلسه پیشنهاد شد که مجوزهای استخدامی برای پرستاران داده شود.
عباسعلی پوربافرانی در گفتوگو با ایسنا، در توضیح جلسه فوق العاده کمیسیون بهداشت با حضور وزیر بهداشت و رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:
این جلسه برای بررسی موضوع کرونا در محل برگزاری جلسات علنی مجلس با حضور وزیر بهداشت و معاونانش و رئیس مجلس برگزار شد. رئیس مجلس گزارشی در حوزه سران قوا ارائه کرد. وزیر بهداشت هم اقدامات انجام شده را برای نمایندگان توضیح داد.
وی ادامه داد: طبق گزارش ارائه شده تاکید بر آن است که باید همه پیشگیریهای لازم را انجام دهند و حتما مردم ممنوعیت تردد را مد نظر داشته باشند چون این ویروس در صورت رعایت نکردن این موارد منتشر میشود.
پوربافرانی با اشاره به صحبتهای تعدادی از نمایندگان درباره وضعیت حوزههای انتخابیهشان گفت: نمایندگان مشکلات پیش آمده برای حوزه های انتخابیه خود را توضیح دادند البته این جلسه صرف بررسی وضعیت بود و تصمیم گیری در سطح سران و ستاد مبارزه با کرونا انجام میشود.
ستاد ملی مبارزه با کرونا وظایفی دارد که باید انجام دهد اما مردم بیشترین نقش را در مهار بیماری دارند. قطعا اگر مردم همکاری کنند و در عین حال نیازهایشان در دسترسی به ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی تامین شود، از این پیک عبور خواهیم کرد.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در توضیح پیشنهاد داده شده هم گفت: در این جلسه پیشنهاد شد که از نظر اقتصادی به اقشار مختلف توجه شود. همچنین برای پرستاران مجوزهای استخدامی داده شود.
از طرف دیگر برخی افراد ناچار و ناگزیرند برای امرار معاش تردد داشته باشند. پیشنهاد شد که فکری به حال آنها هم شود. قرار شد این پیشنهادات در جلسات مربوطه مورد توجه قرار گیرد.
منبع: خبرگزاری ایسنا
۱۵ اسفند ۹۸: اولویت استخدام پرستاران داوطلب کمک به بیماران کرونایی
معاون پرستاری وزارت بهداشت از اعلام آمادگی ۳۶۲ پرستار برای کمک به بیماران کرونا خبر داد.
«مریم حضرتی» معاون مراقبت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در شرح راهاندازی سامانه بکارگیری پرستاران داوطلب به منظور مقابله ملی با کووید ۱۹، گفت:
وزارت بهداشت در سایت معاونت پرستاری، سامانهای را جهت جذب نیروهای داوطلب برای مقابله با کرونا راهاندازی کرده است.پرستارانی که داوطلب هستند که وزارت بهداشت و مردم را در این شرایط یاری کنند، میتوانند نامزدی خود را در این سامانه اعلام کنند.
وی در ادامه بیان کرد: تاکنون ۳۶۲ پرستار اعلام آمادگی کردند که مایلند در مقابله با کووید ۱۹، به بیماران کمک کنند. البته این جدای فراخوان دانشگاههایی علوم پزشکی و داوطلبانی است که آنها جذب کردهاند. لیست پرستاران داوطلب، به معاونت درمان تحویل داده شد و بزودی پرستاران در حوزههای مورد نیاز مستقر خواهند شد.
افرادی که در مقابله با بحران کرونا پیشقدم میشوند، مستحق امتیاز هستند
حضرتی تاکید کرد: این موجب فخر ماست که میبینیم داوطلبان از تمام ردههای سنی از بازنشستگان تا دانشجویان ترمهای آخر پرستاری با اشتیاق برای خدمت به مردمشان پیشقدم میشوند. در حال حاضر، تعداد زیادی پرستار طرحی، قراردادی یا شرکتی داریم که با سابقه قریب به ۱۲ سال مشغول خدمت هستند.
وی افزود: پیش از بحران کرونا، طبق دستور مقام عالی وزارت، استخدام پرستاران را در برنامه داشتیم. بنابراین، یک امتیاز برای پرستارانی که در روزهای سخت ما را یاری میکنند، اولویت جذب خواهد بود. افرادی که در مقابله با بحران کرونا پیشقدم میشوند، مستحق این امتیاز خواهند بود.
معاونت پرستاری در ادامه اظهار کرد: افرادی که در این شرایط به ما کمک میکنند، باید بدانند که زحمات آنها به عنوان یک فرد مسئول دیده میشود. برای ما زحمات پرستارانی که در این شرایط مسئولیت میپذیرند و با دل و جان مایه کار میکند، ارجمند است. به لحاظ این مسئولیتپذیری ما اقدام آنها را در استخدام پرستاران لحاظ میکنیم.
وی تاکید کرد: البته این به معنای حذف دیگر پرستاران نیست. ما درک میکنیم، بسیاری از افراد معذوریتهای خاصی دارند. شرایط افراد در نظر گرفته میشود، اینگونه نخواهد بود که دیگران در استخدام پرستاران جائی نداشته باشند. این حق برای تمام پرستارانی است که در تمام حوزهها ما را یاری میکنند.
سامانه ۴۰۳۰ برای آموزش نیاز به پرستار دارد
حضرتی با اشاره با سامانه جدید معاونت پرستاری بیان کرد: ما به تفکیک در این سامانه حوزهها و نیازهایمان را مشخص کردهایم. برای مشاوره، ما به اعضای هیئت علمی، پرستاران باتجربه، دانشجویان پرستاری و … نیاز داریم.
معاون پرستاری در پاسخ به این پرسش که آیا بکارگیری پرستاران بازنشسته، با توجه به این موضوع که کووید ۱۹ برای افراد مسنتر خطرناک محسوب میشود، تصمیمی سنجیده است؟ گفت:
ما هر بازنشستهای را برای حوزه بیمارستانی استفاده نمیکنیم. بازنشستههایی که بالای ۶۵ سال هستند، یا آنهائی که ریسک بالای آسیبپذیری دارند، در بیمارستانها به کار گرفته نمیشوند.
وی افزود: در دستور کار ما، پذیرش پرستاران بازنشستهای است که با ۴۵ سال سن بازنشست شدهاند یا هنوز در بخش خصوصی مشغول به کار هستند. بازنشستههایی که بیماری برای آنها عامل خطر محسوب میشود، در مشاوره و آموزش بکارگرفته میشوند. حتی ما در سامانه ۴۰۳۰ برای آموزش نیاز به پرستار داریم. آنها میتوانند در این حوزهها کمکرسانی کنند.
همه کشور بسیج شدهاند تا لوازم و مایحتاج را فراهم کنند
معاون پرستاری وزیر بهداشت در واکنش به نگرانی پرستاران در خارج از بیمارستانهای معین، مبنی بر اینکه از لوازم ایمنی لازم برخوردار نیستند و خطر ابتلا آنها را تهدید میکند، گفت: پرستاران دروس اصول مراقبت از خود را پاس کردهاند. باید بدانند و میدانند که باید چگونه رفتار کنند تا دچار ابتلا نشوند.
وی تاکید کرد: ما تا جائی که امکان دارد پوشش و تجهیزات را فراهم میکنیم. در واقع این شرایط بحرانی است و شرایطی که تجربه میشود، خاصهی ایران نیز نیست. الان بسیاری از کشورهای دنیا، حتی اروپا و آمریکا هم که امکانات بسیار بیشتری از ما دارند، این کمبودها را تجربه میکنند. اولویت همه کشورها خط مقدم مقابله با بیماری است.
حضرتی گفت: همه کشور بسیج شدهاند که این لوازم و مایحتاج در کشور فراهم شود. شخص بنده، مسئول توزیع و تولید این وسایل نیستم، اما با احساس مسئولیت تام پیگیر فراهم کردن این تجهیزات هستم. باور کنید ما تمام تلاشمان را میکنیم. اینطور نیست که لوازم باشد و ما در اختیار آنها قرار ندهیم.
معاونت مراقبت پرستاری وزارت بهداشت، در پایان گفت: امروز، تمام ارگانها از ارتش، سپاه، وزارت بهداشت و … بسیج شدهاند تا تجهیزات و لوازم را تهیه کنند. اینکه یک بحران آمده باشد و با کمبود لوازم روبرو شدهایم، برای همه محرز است. نیازی به بازگوئی و تکرار آن نیست.
آیا کسی هست که نداند؟ اگر ما حداکثر تلاشمان را نکردیم، به ما خرده بگیرید.
منبع: خبرگزاری ایلنا
۱۴ اسفند ۹۸: ارائه خدمات حقوقی رایگان در نیمه اول سال ۹۹ به کادر درمان کرونا
به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از مرکز رسانه، علی بهادری جهرمی رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در نامهای به وزیر بهداشت، اعلام کرد:
این مرکز با بهره گیری از توان تخصصی عظیم بیش از ۲۳ هزار وکیل دادگستری، در راستای قدردانی از خدمت صادقانه و جهادگرانه پزشکان، کادر درمانی و پرسنل بیمارستانهای اختصاصی تشخیص و درمان بیماری کرونا با افتخار تمامی خدمات حقوقی اعم از قبول وکالت، مشاوره و معاضدت ایشان را به صورت رایگان برای مدت ۶ ماه تقبل مینماید.
متن این نامه به شرح زیر است:
برادر ارجمند جناب آقای دکتر نمکی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
سلام علیکم
با توجه به گستردگی ویروس کرونا در سطح جامعه، همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز فرمودند وزارت بهداشت و محموعه عظیم همکاران حضرتعالی، امروز در خط مقدم حفظ سلامتی جامعه تلاش نموده و روحیه ایثارگری و جهادی پزشکان، پرسنل و کادر درمانی بیمارستانهای پذیرای بیماران مبتلا به ویروس کرونا که با از خود گذشتگی سلامت هموطنان را تضمین نمودهاند، قابل ستایش و تقدیر است.
ضمن آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون برای همه خدمتگزاران عرصه پزشکی و در راستای ارج نهادن به تلاشهای صادقانه و روحیه انقلابی مجموعه توانمند و کادر درمانی فعال در خط مقدم مقابله با شیوع بیماری کرونا و عوامل درمانی فعال در این حوزه،
به استحضار میرساند مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با بهره گیری از توان تخصصی عظیم بیش از ۲۳ هزار وکیل دادگستری، در راستای قدردانی از این خدمت صادقانه و جهادگرانه با افتخار تمامی خدمات حقوقی اعم از قبول وکالت، مشاوره و معاضدت پزشکان،
کادر درمانی و پرسنل بیمارستانهای اختصاصی تشخیص و درمان بیماری کرونا را با تایید و اعلام آن وزارت محترم به صورت رایگان برای مدت شش ماه تقبل مینماید.
قطعا با توکل بر خدا و دعای خیر رهبر معظم انقلاب و تلاشهای بی وقفه تمامی دلسوزان و خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به زودی شاهد پیروزی و غلبه بر این مشکل خواهیم بود.
علی بهادری جهرمی
رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه
منبع: خبرگزاری میزان
۶ اسفند ۹۸: آموزش پرستاران مخصوص دیابت برای نخستین بار
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ آقای دکتر علیرضا استقامتی در حاشیه نشست آموزش پرستاران مخصوص بیماران دیابت افزود: با تدوین محتوای برنامه آموزشی، بیماران مبتلا به دیابت پرستاران مخصوص خواهند داشت که نحوه کنترل این بیماری را آموزش میدهند.
وی اضافه کرد: این بیماری خطرناک بسیار شایع بوده و رو به افزایش است، براین اساس لازم است آگاهیهای مورد نیاز به عموم مردم در زمینه پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت نوع دو داده شود و مبتلایان به این بیماری آموزشهای لازم را برای کنترل دیابت کسب کنند.
آقای دکتر استقامتی ادامه داد: اکنون در دنیا ۴۶۳ میلیون نفر مبتلا به دیابت هستند که در آینده به ۷۰۰ میلیون نفر افزایش مییابد.
وی هشدار داد: اکنون ۵ میلیون نفر مبتلا به دیابت در کشور داریم که به ۹ میلیون نفر در آینده افزایش مییابد.
این متخصص غدد تأکید کرد: دیابت تمام اعضای بدن فرد را مبتلا میکند و هزینههای درمان برای خانواده و جامعه چند برابر میشود. لازم است آموزشهای اساسی درباره این بیماری در جامعه افزایش یابد تا کیفیت زندگی را ارتقا دهد.
آقای دکتر استقامتی گفت: داروهای گیاهی، مکمل ها، ویتامین و آنتیاکسیدانها هیچ تأثیری در درمان دیابت ندارند و باید شیوه زندگی مردم تغییر یابد.
خانم فرزانه شکیبافر، مسوول دپارتمان آموزش شرکت نوو نوردیسک که حامی برگزاری نخستین دوره این برنامه آموزشی است نیز در این نشست گفت: هدف اصلی این نشست تقویت پرستار آموزشدهنده دیابت است که توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تأیید شدهاست.
وی افزود: دیابت بدون آموزش، قابل کنترل نیست، چون پزشکان وقت کافی برای آموزش این بیماران ندارند و در واقع پرستاران نحوه مصرف دارو و تغذیه مناسب را برای مبتلایان دیابت تشریح میکنند بنابراین داشتن دانش کافی تخصصی برای آنها مهم است.
خانم شکیبافر تأکید کرد: در مرحله اول ۲۰ نفر از پرستاران مخصوص بیماران دیابتی توسط دانشگاههای علوم پزشکی آموزش میبینند و در مراکز درمانی به بیماران دیابتی خدمات ارائه میدهند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
۲۶ بهمن ۹۸: نیاز به استخدام پرستاران با جذب ۱۵۵ نیروی پرستاری در مراکز درمانی خراسان جنوبی
به گزارش خبرنگارمهر، زهرا فرجزاده صبح شنبه در مراسم تجلیل از پرستاران نمونه خراسانجنوبی که در محل سالن شهید رحیمی دانشگاه علوم پرشکی بیرجند برگزار شد، اظهارکرد: پرستاران باید پیشگیری را در اولویت کار خود قرار دهند.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه مراکز درمانی خراسانجنوبی به ۱۵۵ نیرو با استخدام پرستاران نیاز دارند، بیانکرد: در حال حاضر هزار و ۱۹۷ پرستار، ۱۴۱ پرستار اتاق عمل و همچنین ۱۱۸ پرستار هوشبری در مراکز درمانی خراسانجنوبی به بیماران و مردم استان خدمترسانی میکنند.
فرجزاده ادامهداد: حدأقل میتوانیم برای اینکه پرستاران وقت و فرصت بیشتری برای رسیدگی به بیماران داشته باشند نیروی کمک پرستار جذب کنیم.
وی با تأکید بر اینکه در بخشهای ویژه به دلیل کمبود پرستار با مشکلات عدیدهای روبهرو هستیم، گفت: مراقبت از پنج بیمار برای یک پرستار در بخشهای خاص بسیار طاقتفرسا است که در این زمینه باید تدبیری بیندیشیم.
مدیر پرستاری دانشگاه بیرجند با بیان اینکه با تمام این سختیهای طاقت فرسا و مشکلات در زمینه نیروی انسانی، خراسانجنوبی در برخی شاخصهای ملی کیفیت مراقبتهای پرستاری از میانگین کشوری بالاتر است، اظهارکرد: به عنوان مثال میانگین پرستاران آموزش دیده درسطح کشور ۵۹ درصد اما این آمار در خراسان جنوبی ۷۸ درصد است.
فرج زاده یادآور شد: سال گذشته قول جذب ۵۵ کمک پرستار داده شد که متأسفانه این وعده محقق نشد.
منبع: خبرگزاری مهر
۲ مرداد ۹۸: صدور مجوز استخدام ۲۰ هزار پرستار در سال ۹۸
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: امسال قول استخدام ۲۰ هزار پرستار داده شده که برای ۶ ماه اول سال مجوز استخدام ۱۰ هزار نفر صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشمر، حیدرعلی عابدی صبح امروز در نشستی که به منظور بررسی وضعیت حوزه بهداشت و درمان که در کاشمر برگزار شد، اظهار داشت:
کمسیون در مسئله مالیات پزشکان و استخدام پرستاران به طور جد وارد شد و امسال قول استخدام ۲۰ هزار پرستار داده شده که برای ۶ ماه اول سال مجوز استخدام ۱۰ هزار نفر صادر شده است.
وی در ادامه گفت: اگرچه ترکیب اعضاء در کمیسیونهای مجلس متفاوت است، اما در کمیسیون بهداشت و درمان تمامی اعضاء صرفا دارای تخصص بهداشت و درمان، آموزش و پزشکیاند، بهطوری که اعضای این کمیسیون بهجای اینکه برای وزرا مشکلات درست کنند با حمایت از وزیر بیشتر کارساز هستند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه همواره اعضای کمیسیون تلاش میکنند بهجای قوانین بازدارنده، مجموعههای وزارت بهداشت، تامین اجتماعی و هلال احمر را کمک کنند، گفت:
خوشبختانه در بودجه ۹۸ برای اجرای ادامه طرح تحول سلامت پیش بینیهای خوبی انجام شد و همانند سالهای گذشته نیز ۱۱ میلیارد تومان برای اجرای این طرح مصوب شد.
عابدی با بیان اینکه انتظارمان از وزارت بهداشت توجه جدی به موضوع مراقبت از مردم است، افزود: با توجه بهاینکه در برنامه ششم بحث مراقبت در منزل جزو وظایف وزارت بهداشت و درمان آمده است، اگر این مهم بهخوبی انجام شود و بتوانیم زمینه افزایش و ارتقای این مراقبتها را فراهم کنیم، قطعا هزینههای درمانی و بیمارستانی کاهش مییابد.
وی با اشاره به اینکه درصدد هستیم با برنامهریزی در سطحبندی خدمات در راستای صرفهجویی هزینهها اقداماتی انجام دهیم، تصریح کرد: بحث مالیات پزشکان از جمله مواردی است که بیشتر در رسانهها مورد توجه قرار گرفته و در خصوص آن مصاحبههای متعددی منتشر شده است.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه پزشکانی که تا سقف ۳۲۰ میلیون تومان گردش مالی داشته باشند، نیازی به ارائه اظهارنامه مالیاتی ندارند، گفت:
رفتار برخی از پزشکان در جمعآوری دستگاههای کارتخوان خوب نبود، چرا که در بحث تعیین میزان مالیات پزشکان، تنها اظهارنامه مالیاتی مورد بررسی قرار میگیرد.
منبع: خبرگزاری تسنیم
۱۴ تیر ۹۸: خبر استخدام ۱۰ هزار پرستار در تیر ماه
نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه کاهش فشارکاری بر روی پرستاران با استخدام ۱۰ هزار پرستار اجرایی میشود،گفت: شکل گیری پدیده همراه در بیمارستان ها به ضرر بیمار است.
حیدر علی عابدی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره وضعیت ساماندهی استخدام پرستاران در کشور، گفت: خوشبختانه در ماه جاری بر طبق وعده مسئولان ذی ربط مقرر است که ۱۰ هزارپرستار و کادر پرستاری به طریق رسمی جذب شود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۱۰ هزار پرستار نیز مقرر است که در نیمه دوم سال جاری جذب شوند تصریح کرد:کاهش فشارکاری در حیطه پرستاری با افزایش تعداد پرستار در حوزه درمان وبهداشت امکان پذیر است.
وی ادامه داد: سیستم پرستاری در حوزه بهداشت ودرمان در همه حال روند تخصصی داشته است بنابراین پرستاران از نظر ساختار شغلی متخصص در کار خود هستند اما در بحث ارائه خدمات کیفی وکمی با مشکلاتی روبرو هستیم.
کمبود پرستار در حوزه درمان وبهداشت مشهود است
عابدی با بیان اینکه کمبود پرستار در حوزه درمان و بهداشت مشهود است یادآورشد: بطور مثال می بایست به ازای هر بیمارستان ۱۰۰ تخت خوابی در حدود ۳۰۰ کادر پرستاری استخدام شوند اما ما در برخی مواقع شاهد هستیم که تنها ۱۰۰ پرستار به بیماران خدمات رسانی میکنند.
کاهش فشارکاری بر روی پرستاران با استخدام ۱۰ هزار پرستار در تیرماه
عضوکمیسیون بهداشت ودرمان مجلس با بیان اینکه شکل گیری پدیده همراه بیمار برای همراهان ، بیمارستان ودر نهایت خود بیمار مضر است یادآورشد:کاهش فشارکاری بر روی پرستاران با استخدام ۱۰ هزار پرستار در تیرماه جاری امکان پذیر است.
منبع: خبرگزاری خانه ملت
۱۰ اردیبهشت ۹۸: استخدام پرستاران با خبر جذب ۹۰۰۰ پرستار در سال ۹۸
معاون پرستاری وزارت بهداشت از قول مقام عالی این وزارتخانه برای جذب ۹۰۰۰ نفر پرستار در سال جاری خبر داد.
مریم حضرتی عصر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در حاشیه افتتاح دو کلینیک تخصصی پرستاری قلب و دیابت در رشت میانگین پرستار نسبت به تختهای درمانی در کشور را ۰.۸ برشمرد و اظهار کرد: ایده آل تعداد پرستاران به تختهای درمانی در کشور باید حداقل ۱.۵ باشد.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت در حال حاضر به دنبال پرستار برای هر تخت نیست، افزود: نمیتوان در بدنه سیستم سلامت کشور که سیر جمعیتی آن رو به سالمندی است به نسبت هر تخت یک پرستار گذاشت.
معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اینکه باید به سمت پرستار-جمعیت حرکت کنیم نه پرستار-تخت، گفت:
در حال حاضر در کشور با کمبود بسیار شدید پرستار مواجه هستیم اما با توجه به سیر جمعیتی کشور که در سال ۲۰۳۰ رو به سالمندی است نمیتوان برای هر تخت یک پرستار تربیت کرد و متحمل هزینههای زیاد شد.
حضرتی با ابراز امیدواری و رضایت از فعالیت پرستاران در حوزه آموزش خاطرنشان کرد: پرستاران در حوزه آموزش بسیار خوب عمل کردند و امیدواریم امسال شاهد افزایش تعداد پرستاران در بدنه سلامت کشور باشیم.
وی از قول استخدام پرستاران طی سال جاری از سوی وزیر بهداشت درمان خبر داد و تصریح کرد: مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قول جذب ۹۰۰۰ نفر پرستار در سال ۹۸ را دادهاند و امیدواریم با اجرای این طرح از استخدام پرستاران در کشور شاهد جبران بخشی از کمبودها باشیم.
منبع: خبرگزاری فارس
۲۱ فروردین ۹۸: لزوم استخدام پرستاران و جذب نیروی جدید در سال های آینده
سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت: ۱۵ هزار پرستار در بیمارستان های تامین اجتماعی مشغول کار هستند اما کمبود نیروی پرستار مشهود است که برای جبران این کمبود در مراکز درمانی این سازمان امسال اقدامات لازم صورت می گیرد.
محمدحسن زدا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: اکنون حدود ۷۰ هزار نیروی انسانی در بخش های درمانی و بیمه ای این سازمان مشغول فعالیت هستند. برخی پرستاران از کمبود نیرو گلایه هایی دارند که این کمبودها را با جذب نیروی جدید در سال های آینده جبران خواهیم کرد.
وی ادامه داد: برای رفع مشکلات در سازمان تامین اجتماعی مطالعات جامعی انجام شده است و به طور قطع به سمت حل مشکلات پیش می رویم. رفع مشکلات درمانی به ویژه موضوع کمبود پرستاران تنها با بودجه حل نمی شود؛ برخی مواقع باید به جمع آنها رفت، درد دل های آنها را شنید و با نمایندگان آنها صحبت کرد و حتما این کار در کاهش مشکلات موثر است.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت: معتقدیم همه مشکلات پول نیست و به این نتیجه رسیده ایم که تاکتیک های مدیریتی می تواند در حل برخی از مشکلات موثر باشد ضمن اینکه در این زمینه باور داریم که نباید حقی از کسی ضایع شود و اگر بر اساس قانون و مقررات حقی ایجاد شده است، باید به آنها پرداخت کرد.
وی تعامل با سازمان های مختلف و حمایت ویژه شرکای اجتماعی را از مهمترین راهبردهای این سازمان اعلام کرد و گفت:
در صورتی که بتوان بخشی از مشکلات را با تعامل با دیگر سازمان ها حل کرد، گام های موثری در این زمینه برداشته می شود، البته سازمان تامین اجتماعی به عنوان یک سازمان اجتماعی بزرگ و بیمه گر، همیشه به دنبال تعامل و حل مشکلات بوده است و در این زمینه تمام سعی خود را انجام داده است.
سازمان تامین اجتماعی با حدود ۴۲ میلیون نفر بیمه شده و مستمری بگیر، ۱۸ نوع خدمت بیمه ای و درمانی به افراد زیرپوشش ارائه می دهد.
این سازمان دارای مراکز مختلف بیمه ای و درمانی است و ۳۵۶ بیمارستان و درمانگاه تامین اجتماعی، بخش قابل توجهی از خدمات درمانی مورد نیاز بیمه شدگان را به صورت رایگان تامین می کند.
بخش بیمه ای تامین اجتماعی ۴۸۰ شعبه در سراسر کشور دارد و خدمات بیمه ای این سازمان از طریق این واحدها به جامعه تحت پوشش ارائه می شود.
منبع: خبرگزاری ایرنا
لینکهای مفید مرتبط:
مشاهده صفحه اخبار استخدام پرستاران |
مشاهده صفحه اخبار استخدام پرستاران سال ۹۷ |
مشاهده اخبار استخدام وزارت بهداشت |
مشاهده اخبار استخدام دانشگاههای علوم پزشکی |
مشاهده اخبار استخدام سازمان تامین اجتماعی |
مشاهده اخبار استخدام سازمان اورژانس |
مشاهده اخبار استخدام سازمان بهزیستی |
مشاهده اخبار استخدام سازمان هلال احمر |
مشاهده اخبار استخدام سازمان دامپزشکی |
کانال تلگرامی همکارجو |